top of page

Bedankt voor je bezoek!

Ik ben een vrouw van 52  jaar en 24 jaar bezig in mijn vakgebied. Na de afronding van mijn studie psychologie ben ik werkzaam geweest bij diverse grote instellingen. Ik ben dankbaar dat ik onder supervisie van zeer bekwame collega’s over  het vak heb kunnen leren. Ik heb gewerkt bij het AMC, Altrecht, Mentrum en de Symforagroep. Omdat ik graag informeler en persoonlijker wilde werken ben ik in 2006 begonnen in een eigen praktijk. 

Ik heb daarnaast diverse opleidingen gevolgd waarmee ik BIG registraties heb verkregen (GZ- eerstelijns en psychotherapie).


Ik vind het leuk om in mijn werk kortdurend klachtgerichte behandelingen af te wisselen met diepgravende therapieën gericht op persoonsveranderingen.

Bij klachtgerichtebehandelingen kun je denken aan paniekaanvallen, burnout, depressie, faalangst, sociale angsten. Bij langer durende therapieën probeer ik diepgravende patronen waar iemand last van heeft te doorbreken; het steeds aan gaan van “verkeerde” relaties, vast lopen in vriendschappen of werk, terug kerende depressies, moeite met het vinden van richting in het leven etc.

Bij de klachtgerichte behandelingen maak ik meer gebruik van de cognitieve gedragstherapie en bij de langerdurende behandeling meer van de moderne analytische stromingen. In het algemeen vind ik het erg belangrijk dat een cliënt zich gezien voelt, serieus genomen en er recht gedaan wordt aan wie hij als persoon is. Dat wil zeggen ik probeer de persoon in zijn geheel te zien met zijn levensgeschiedenis, sterke en zwakke punten en zijn belevingswereld. Wanneer mensen vastlopen in hun leven is naast inzicht in waarom dit is ontstaan, de verandering op gevoelsniveau erg belangrijk. In mijn therapieën probeer ik dit dan ook te bewerkstelligen.


Ik heb mij tijdens mijn studie verdiept in vrouwen en problemen waar zij tegen aanlopen in deze maatschappij (dubbele boodschappen qua seksualiteit, moeite met het vinden van een partner, eetproblemen, nadruk op uiterlijk, grote belasting door werk en gezin te combineren, dertigers dilemma, etc). Dit is dan ook problematiek waar ik veel affiniteit mee heb als behandelaar.


Als therapeut vind ik het belangrijk om mij verder te blijven ontwikkelen en zoek ik verdieping in mijn vakgebied. Naast diverse losse cursussen en congressen heb ik de postdoctorale opleiding voor GZ-psycholoog en psychotherapeut afgerond.

 

• Psychotherapeut (BIG register)

• GZ-psycholoog (BIG register)

• Psycholoog NIP

• lid LVVP (landelijke vereniging van vrijgevestigde psychologen en psychotherapeuten)

AGB-code praktijk: 94-055016  AGB-code persoonlijk: 94-004874

Kvk 53490770

 

 

bottom of page